3531 Rezilla SaaS Yazılım ve Teknoloji WordPress tema indir teknolojik wordpress

3531 Rezilla  SaaS Yazılım ve Teknoloji WordPress tema indir teknolojik wordpress

DEMO TIKLA



Rezilla - Eğer çalıştırmayı planlıyorsanız a Teknoloji veya SaaS Tabanlı Yazılım Şirketi iş, Teknoloji veya SaaS Tabanlı Yazılım şirketleri için profesyonel bir WordPress teması olan Rezilla'yı seçmelisiniz. Tema, dijital endüstrideki yeni başlayanlar ve küçük ajanslar için de uygundur.

Rezilla SaaS Yazılım ve Teknoloji WordPress teması tamamen duyarlı, RTL Desteği, duyarlı bir Mega Menü ve WPML desteğine sahip yüksek kaliteli bir temadır. İçin tasarlanmıştır çözümleri, Saas, Saas Startup, Yazılım şirketleri, iş çözümü, BT şirketleri, teknoloji, başlangıç, dijital pazarlama, iş, danışman, kurumsal, BT ajansı, web ajansları ve Hizmet Şirketleri, ve şirket geçmişlerini sergilemek için her türlü işletme.

Bu tema dünyanın en popüler duyarlı CSS çerçevesine dayanmaktadır Bootstrap 5, Elementor, HTML5, CSS3 ve jQuery ve WooCommerce'ı tamamen destekler ve birçok modern teknoloji.

İlk 15 Özellikli

4 Üstbilgi Düzeni : Yapılarımızdan mükemmel başlığı seçebilir ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. Gelişmiş başlık seçenekleri dahil.

04 Altbilgi Düzenleri : Rezilla TI hizmetleri Şirket WordPress teması Yapılarımızdan mükemmel altbilgiyi seçebilir ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. Dahil olan 4 varsayılan altbilgi düzenini kullanın.

Elementor sayfa oluşturucu: Sayfa düzeninizi ve içeriğinizi zahmetsizce ayarlamanızı ve düzenlemenizi sağlayan WordPress için harika bir görsel sayfa oluşturucu olan en popüler Sürükle ve Bırak Elementor Sayfa Oluşturucu eklentisini kullanıyoruz.

WooCommerce Entegre : Çevrimiçi mağaza modern web'in çok önemli bir parçasıdır. Ve elbette, tema tam WooCommerce entegrasyonu ve özel mağaza tasarımı ile geliyor. Mağazanızı kolay ve hızlı bir şekilde oluşturun ve Rezilla ile çevrimiçi para kazanmaya başlayın.

Çocuk Teması Entegre : Rezilla, bir alt tema kullanarak tema şablonlarını veya sayfa dosyalarını kolayca geçersiz kılmanızı sağlar. Ayrıca temanızı güvenli bir şekilde güncellemenizi sağlar!

Mega Menü: Rezilla - SaaS Yazılım ve Teknoloji WordPress Teması mega menü seçeneklerini destekler. Menü sisteminde görüntülenecek çok sayıda sayfanız ve bağlantınız varsa, Rezilla Teması'nın mega menüsünü kullanabilirsiniz. Yalnızca Gezinme tuşunu etkinleştirmeniz gerekir.

RTL Desteği : Rezilla - SaaS Yazılım ve Teknoloji WordPress Tema RTL'yi destekler. RTL sağdan sola demektir. Dünyadaki sadece birkaç dil RTL metin yönünü kullanır, ancak bu diller bir milyardan fazla kişiyi kapsar. RTL dil yazarıysanız sizin için RTL desteği ekliyorum.

WPML Desteği : Rezilla - SaaS Yazılım ve Teknoloji WordPress Teması WPML'yi destekler. Bir milyondan fazla WordPress sitesini çok dilli yapan eklentidir. Kurumsal siteler için yeterince güçlü, ancak bloglar için basit.

Süper Kolay Kurulum ve Kurulum : Rezilla - SaaS Yazılım ve Teknoloji WordPress Teması WordPress yüklemesi veya FTP aracılığıyla temayı hızlı bir şekilde yükleyin, ardından demo sayfalarını, yayınları, kaydırıcıları, widget'ları, tema seçeneklerini vb. Ayarlamak için harika 1 Tıklama Demo İthalatçı'mızı kullanın. Kolay 2 dakikalık kurulum!

İletişim Formu 7: İletişim formları için iletişim formu 7 eklentilerini kullanıyoruz. Sizin için zaten ayarladık, iletişim formu 7 güzel ve kolay! Ayrıca, kendi formunuzu oluşturabilirsiniz.

Tek Tıklama Demo İthalatçısı : Rezilla - SaaS Yazılım ve Teknoloji WordPress Teması Temaya eklenen çok kullanışlı bir özellik, canlı önizlemeleri tek bir tıklamayla içe aktarabilirsiniz. Her şeyi sıfırdan oluşturmak yerine içeriğinizi eklemekten ve tasarımla oynamaktan zevk alırsınız.

Duyarlı Düzen: Rezilla - SaaS Yazılım ve Teknoloji WordPress Tema, ekran genişliğinize yanıt verecek ve büyük masaüstü ekranlardan cep telefonlarına ve tabletlere kadar tüm cihazlarda içerik görünümünü mükemmel hale getirecek duyarlı bir düzene sahiptir.

Güçlü Tema Seçenekleri : Rezilla - SaaS Yazılım ve Teknoloji WordPress Tema, çeşitli web tasarım ve geliştirme ihtiyaçlarını kolayca ayarlayabilen ve bunlara uyum sağlayabilen esnek tema seçeneklerinin mükemmel bir örneğidir.

Bootstrap 5.x Çerçevesi : Bootstrap, web üzerinde duyarlı, mobil ilk projeler geliştirmek için en popüler HTML, CSS ve JS çerçevesidir.



wordpress, tema, wordpress-tema, envato, shutterstock-wordpress, wordpress-script, wordpress-ucretli-temalar, web, wordpress-indir, magazin, medikal, saglik, insaat, blog-tema, emlakci-temasi, portfolyo-tema, hastane-tema, e-ticaret-temalari- wordpress-e-ticaret, alisveris-temasi-wordpress, responsive-tema-wordpress, teknoloji, haber-script, wordpress-haber-tema, wordpress-theme, wordpress-download, theme-download

  • 5,00₺


Önerilen Ürünler

3528 easyeat hamburger siparis sitesi wordpress tema hamburger online siparis

3528 easyeat hamburger siparis sitesi wordpress tema hamburger online siparis

3528 easyeat hamburger siparis sitesi wordpress tema hamburger online siparisDEMO TIKLAKolay yemek&n..

5,00₺

3529 guido wordpress tema hotel kiralık araba restoran arama sistemi wordpress

3529 guido wordpress tema hotel kiralık araba restoran arama sistemi wordpress

3529 guido wordpress tema hotel kiralık araba restoran arama sistemi wordpressDEMO TIKLAGuido, yerel..

5,00₺

3530 radios wordpress elektronik urunler icin e ticaret alisveris wordpress tema

3530 radios wordpress elektronik urunler icin e ticaret alisveris wordpress tema

3530 radios wordpress elektronik urunler icin e ticaret alisveris wordpress temaDEMO TIKLATek Tıklam..

5,00₺

3532 razzi cok amacli e ticaret woocommerce wordpress temasi indir e ticaret tema

3532 razzi cok amacli e ticaret woocommerce wordpress temasi indir e ticaret tema

3532 razzi cok amacli e ticaret woocommerce wordpress temasi indir e ticaret temaDEMO TIKLARazzi, El..

5,00₺

3533 groser market temasi wordpress e ticaret tema indir online market temasi

3533 groser market temasi wordpress e ticaret tema indir online market temasi

3533 groser market temasi wordpress e ticaret tema indir online market temasiDEMO TIKLAWordPress içi..

5,00₺

3534 taksiar Taksi Online Taksi Servisi Wordpress Tema indir wordpress temalari

3534 taksiar Taksi Online Taksi Servisi Wordpress Tema indir wordpress temalari

3534 taksiar Taksi Online Taksi Servisi Wordpress Tema indir wordpress temalariDEMO TIKLANeden Taksi..

5,00₺

Etiketler: wordpress, tema, wordpress-tema, envato, shutterstock-wordpress, wordpress-script, wordpress-ucretli-temalar, web, wordpress-indir, magazin, medikal, saglik, insaat, blog-tema, emlakci-temasi, portfolyo-tema, hastane-tema, e-ticaret-temalari- wordpress-e-ticaret, alisveris-temasi-wordpress, responsive-tema-wordpress, teknoloji, haber-script, wordpress-haber-tema, wordpress-theme, wordpress-download, theme-download