3548 tanj mimari insaat wordpress temasi indir mimarlar icin wordpres scripti

  • 3548 tanj mimari insaat wordpress temasi indir mimarlar icin wordpres scripti

3548 tanj mimari insaat wordpress temasi indir mimarlar icin wordpres scripti

DEMO TIKLA


Tanj Builder temasına hoş geldiniz, inşaat şirketleri, mimarlar, inşaatçılar ve projeler, gayrimenkul geliştiricileri ve konut şirketleri için bir inşaatçılar teması.

Tanj Builder teması, hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için madde verir!..

ORGA TEMELİNİN TEMEL ÖZELLİKLERİ

KIRKI:

Kirki, WordPress Customizer'ı kullanan tema geliştiricileri için mükemmel bir araç setidir. Orgavedic teması, gelişmiş özelliklerinden ve esnekliğinden yararlanmanızı sağlar. Sadece kodu soyutlayarak, herkesin güzel ve anlamlı kullanıcı arayüzü tasarlaması kolaydır

UNYSON :

Unyson, yapılandırılması kolay ücretsiz bir Eklenti. Arka uçta gerçek hızlı ve kolay çalışacak bir dizi uzantı ile olduğu gibi Sürükle ve Bırak çerçevesini sunar. Unyson'u kullanarak, demo içeriğini taşıma için arşivlemenin yanı sıra yedekleme ve içe aktarma demo içeriği oluşturabilirsiniz.

UNYSON ONE TIKLAYICI İTHALATÇI :

Orga temasındaki demo içeriğini beğendiyseniz sorun yok. Unyson One Click Importer'ı kullanarak demo içeriğini kolayca içe aktarabilirsiniz. Sadece bu da değil, siteniz için sıfırdan içerik oluşturmanıza gerek olmadığı için size zaman kazandırır. Siteniz tam olarak tema demo sayfasına benzeyecektir.

WP BAKERY PAGEBUILDER:

Eskiden Visual Composer olarak bilinen WP Baker Pagebuilder, bir sitenin herkesin ellerini almak isteyeceği basit bir Sürükle ve Bırak olayına tasarlanmasını sağlıyor. WYSIWYG-gördüğünüz şey arayüzünüzdür, web sitenizi bir profesyonel gibi tasarlamak çok kolay!

GÖRSEL BİLEŞEN ULTIMATE ADDON :

Simge kutuları, model Popups, Bilgi Kutusu, Etkileşimli Banner, Flip Box, Bilgi Listesi ve Sayaç gibi Visual Composer premium eklenti öğelerini içerir. Hepsinden iyisi - kullanıcıların özel simge yazı tiplerini yüklemesine / silmesine izin veren bir Yazı Tipi Simgesi Yöneticisi sağlar. Paralaks, Video Arka Planları, Sıra efektleri, CSS3 animasyonları, simge yazı tipleri ve çok daha fazlası!

TASARIMLAR CORE ÖZELLİKLERİ PLUGIN :

DesignThemes'in temel özelliklerini uygulamak için tasarlanmış basit bir WordPress Eklentisi. Bu Eklentinin 1.0 sürümü DesignThemes tarafından temalara entegre edilmiştir. Bu Eklenti, Designthemes tarafından yapılan tüm kısa kodların ve özel yazı türlerinin bir repertuvarıdır. Visual Composer uzantıları ve diğer üçüncü taraf API'lerle uyumludur. Bu nedenle, bu Eklenti ile düzen ve sayfaların tasarımı çok daha basit hale gelir.

KAYIP DEVRİMİ :

Bu sadece bir kaydırıcı değil, fikir vermenin yeni bir yoludur. 4 milyondan fazla web sitesi Slider Revolution tarafından desteklenmektedir. İçeriğinizi güzel bir şekilde gösteren yenilikçi, duyarlı bir WordPress Slider Eklentisidir. İster bir Slider, Carousel, Hero Scene, hatta bir Ön Sayfa olsun, görsel, Sürükle ve Bırak editörü kendi hikayelerinizi hemen anlatmanıza izin verecektir!

ETKİNLİK TAKVİMİ :

Etkinlik Takvimi, etkinliklerinizi sitenizden güzel bir şekilde kolayca paylaşmanızı sağlayan özenle hazırlanmış, genişletilebilir bir eklentidir. Olayları gün, hafta, ay veya listeye göre yönetmek Orga temasında bir esinti. Etkinliklerinizi şık bir şekilde oluşturun ve etkinlik biletlerinizi planlayın ve sitenizdeki etkinlikler için önceden rezervasyon yapın.

ETKİNLİK TAKVİM PRO :

Güzel tasarım, güçlü ve kullanımı kolay özellikler ve kusursuz destek. Etkinlikler Takvim PRO, iyi tasarlanmış görünümlerden oluşan bir seçki ile birlikte gelir. Ön uç Takvim Görünümü'nde kullanıcılarınızla hangi görünümleri paylaştığınızı kontrol edersiniz. Klasik takvim asla modası geçmez. Özellikle bu tamamen duyarlı, araç ipucu etkin görünüm ile. Detay, Liste Görünümü, Gün Görünümü, Hafta Görünümü PRO, Harita Görünümü PRO ve Fotoğraf Görünümü PRO'yu görüntüleyin .

İLETİŞİM FORMU 7:

Orga teması, formunuzda sınırsız sayıda giriş satırı alanı ile birçok form tasarlayabileceğiniz İletişim Formu 7'yi sunar. Kendi formlarınızı tasarlayabilir ve spam'i sınırlayabilir ve dönüşümü artırabilirsiniz. Bir site çalıştırırken, formların zaman zaman yapılandırılması için farklı gereksinimler olabilir. İletişim Formu 7 hepsini işler.

WOOCOMMERCE:

WooCommerce, güzel bir şey satmanıza izin veren ücretsiz bir e-ticaret eklentisidir. WordPress ile sorunsuz bir şekilde entegre olmak için tasarlanan WooCommerce, hem mağaza sahiplerine hem de geliştiricilere tam kontrol sağlayan dünyanın en sevdiği e-Ticaret çözümüdür. WooCommerce Eklentisi, siteniz yapılandırılır yapılandırılmaz çevrimiçi satış yapmanıza ve birden fazla para biriminde ödeme almanıza olanak tanır!

WOOCOMMERCE PAYPAL EXPRESS ÖDEME GEWAY'I KONTROL EDİYOR:

Bu WooCommerce için bir PayPal Ekspres Ödeme Ağ Geçidi. PayPal Express, temanızın acı çekmesine neden olmadan güvenlik gereksinimlerini karşılamanıza yardımcı olmak için Bağlam İçi Ödeme'yi kullanarak ürünlerinizi ve aboneliklerinizi çevrimiçi olarak güvenli bir şekilde satmanıza olanak tanır. Bağlam İçi Ödeme, PayPal’ın sunucularında barındırılan, ödeme formunu kaplayan ve müşterilerinizin hesap bilgilerini girmeleri için güvenli bir araç sağlayan modal bir iFrame kullanır. Ayrıca, Entegre PayPal Kurulumu (Kolay Kurulum) ile PayPal'a bağlanmak bir düğmeyi tıklamak kadar basittir - kesmek ve yapıştırmak için karmaşık API anahtarları yoktur.

DUPLICATOR:

WordPress Eklentisi Çoğaltıcı, WordPress kullanıcılarına bir siteyi bir konumdan diğerine taşıma, kopyalama, taşıma veya klonlama olanağı sağlar ve ayrıca basit bir yedekleme yardımcı programı olarak hizmet eder. Bir WordPress sitesini sıfır kesinti süresine sahip etki alanları veya ana bilgisayarlar arasında taşıyın, taşıyın veya klonlayın Bir WordPress sitesini veya sitenin bölümlerini geliştirmek veya manuel olarak yedeklemek için canlı bir siteyi localhost'a çekin.

WORDPRESS İTHALATÇI :

WordPress İthalatçısı, bir WordPress dışa aktarma dosyasından aşağıdaki içeriği içe aktaracaktır: Yayınlar, sayfalar ve diğer özel gönderi türleri. Ayrıca, Yorumlar, Özel alanlar ve posta meta, Kategoriler, etiketler, özel taksonomiler, Yazarlar ve daha fazlası bir WordPress dışa aktarma dosyasından.

KISA GALORE:

Orga, sekmeler, akordeonlar, düğmeler ve araç ipuçları gibi modüllerinizi yapılandırmak için çok sayıda kısa kod sunar. Orgavedic temasında sunulan kısa kodlar akıl almaz bir boggling. Neredeyse akla gelebilecek her ihtiyaç analiz edildi ve bu kısa kodlar dahil edildi. Blockquotes, Düğmeler ve Listeler, Atlıkarınca, Sütunlar, İletişim Bilgileri, İçerik Kısa Kodları, Özel Mesajlar, Süslü Kutular, Simge Kutuları, Altyazılı Görüntü, Çeşitli, Sayı Sayacı, Fiyatlandırma Tablosu, İlerleme Çubuğu, Sekmeler ve Gözlükler, Takım, Görüşler, Atlıkarınca Görüşleri, Zaman Çizelgesi ve Tipografi.

TİPOGRAFİ:

600'den fazla Google web yazı tipi ve FontAwesome simgesiyle, sitenizdeki herhangi bir rengi veya boyutu ayarlayabilir ve sayfalarınızı istediğiniz zaman tasarlayabilirsiniz. Tipografi alanına sahip Google Fonts ekleyerek profesyonel bir tasarımcı olacaksınız. Ayrıca, kullanıcılarınıza yardımcı olacak araç ipuçları ekleyebilirsiniz.

  • 5,00₺


Önerilen Ürünler

3545 noanet web hosting satis wordpress temasi indir wordpress hosting hizmet

3545 noanet web hosting satis wordpress temasi indir wordpress hosting hizmet

3545 noanet web hosting satis wordpress temasi indir wordpress hosting hizmetDEMO TIKLANoanet |..

5,00₺

3546 nexbunker web hosting satis wordpress temasi indir hosting firmalari icin

3546 nexbunker web hosting satis wordpress temasi indir hosting firmalari icin

3546 nexbunker web hosting satis wordpress temasi indir hosting firmalari icinDEMO TIKLASunucular ve..

5,00₺

3547 natix web hosting wordpress tema indir web hosting temalari script indir

3547 natix web hosting wordpress tema indir web hosting temalari script indir

3547 natix web hosting wordpress tema indir web hosting temalari script indirDEMO TIKLA) GirişNatix ..

5,00₺

3549 WebHozta Barındırma Servisi Elementor sablon Kiti wordpress tema indir

3549 WebHozta Barındırma Servisi Elementor sablon Kiti wordpress tema indir

3549 WebHozta Barındırma Servisi Elementor sablon Kiti wordpress tema indirDEMO TIKLAWebHozta, web b..

5,00₺

3550 Tophost Web Hosting Hizmetleri domain wordpress elementor tema indir

3550 Tophost Web Hosting Hizmetleri domain wordpress elementor tema indir

3550 Tophost Web Hosting Hizmetleri domain wordpress elementor tema indir DEMO TIKLATopHost, We..

5,00₺

3551 hostlabs cloud wordpress hosting temasi script indir hosting firmalari icin

3551 hostlabs cloud wordpress hosting temasi script indir hosting firmalari icin

3551 hostlabs cloud wordpress hosting temasi script indir hosting firmalari icinDEMO TIKLAHostlabs b..

5,00₺

Etiketler: wordpress, tema, wordpress-tema, envato, shutterstock-wordpress, wordpress-script, wordpress-ucretli-temalar, web, wordpress-indir, magazin, medikal, saglik, insaat, blog-tema, emlakci-temasi, portfolyo-tema, hastane-tema, e-ticaret-temalari- wordpress-e-ticaret, alisveris-temasi-wordpress, responsive-tema-wordpress, teknoloji, haber-script, wordpress-haber-tema, wordpress-theme, wordpress-download, theme-download