3583 enzian wordpress tema indir guzellik ve kozmetik e ticaret wordpress tema

  • 3583 enzian wordpress tema indir guzellik ve kozmetik e ticaret wordpress tema

3583 enzian wordpress tema indir guzellik ve kozmetik e ticaret wordpress tema

DEMO TIKLA


Enzian gerçekten çarpıcı bir e-ticaret temasıdır tüm güzellik web siteleri ve kozmetik ürünleri, parfüm mağazaları için tasarladık. Tam WooCommerce uyumluluğunun yanı sıra, muhteşem bir mağaza sayfası düzenleri ve öğeleri seti tam hizmetinizdedir. Göz kamaştırıcı bir güzellik veya kozmetik mağazası web sitesi oluşturmak istiyorsanız, daha fazla kendinizi yormayın; Enzian burada!

Şablon Özelliği

  • Elementor - Elementor, üç nedenden dolayı sizi en sevdiğiniz sayfa oluşturucu olarak kazanacak bir ön uç sayfa oluşturucudur: ne kadar kolay kullanım, ne kadar hızlı çalıştığı ve diğer sayfa oluşturuculardan daha yüksek bir tasarım seviyesine ulaşabileceğiniz gerçeği . Bu yüksek tasarım seviyesine ulaşılır, çünkü doğrudan ücretsiz sayfa oluşturucuda seçim yapabileceğiniz çok çeşitli widget'lar, efektler ve şablonlar elde edersiniz.

  • Elementorön uçta çalışır, bu nedenle, ister atlıkarınca, ister görüntü veya video widget'ı olsun, tasarladığınız her şey gerçek sonucu görürken yapılır, böylece ön ve arka uç arasında geçiş yapmanız gerekmez. Elementor ile sayfanın tüm düzeni üzerinde esnek kontrol elde edersiniz, böylece tüm sayfayı tek bir kod satırı olmadan tasarlayabilirsiniz.

  • Üstbilgi ve Altbilgi Oluşturucu - Kolayca istediğiniz başlık düzenleri oluşturabilir ve bunları farklı amaçlar için kullanabilirsiniz

  • İnanılmaz Portföy - Portföyünüzü daha serin göstermek ister misiniz?. Portföyünüzü sergilemek hiç bu kadar kolay olmamıştı, güçlü tema paneli ve en iyi sayfa oluşturucu öğesi tarafından oluşturulan yüzlerce seçeneği kolayca birleştirin, her birinin kendi şaşırtıcı seçenekleri olan üç farklı düzen, ızgara, metro veya atlıkarınca arasında seçim yapabilirsiniz.

  • 70+ Element - Ön uç sayfa oluşturucu Elementor'da kullanıma hazır inanılmaz öğeler, her şey sürükleyip düşer.

  • Ajax Sepeti - Ajax Sepeti, müşterilerin içerikleri sepet içinde kolayca görüntülemelerini ve yönetmelerini sağlar. Müşteriler sayfayı yeniden yüklemeden alışverişe devam edebilirler. Sepetteki ürünler Mini sepetten kolayca yönetilebilir. Ayrıca Ajax kullanarak alışveriş sepeti sayfasıyla senkronize edilir.

  • Tamamen Duyarlı - Sayfa oluşturucuda anında duyarlı düzen ile görün ve çalışın.

  • Şablon Kütüphanesi- Sayfa tasarımlarınızı şablon olarak kaydedin ve diğer sayfalarda tekrar kullanın. Bu, iş akışınızı gerçekten hızlandırabilir. Herhangi bir şablonu dışa aktarabilir ve diğer web sitelerinde kullanmak üzere içe aktarabilirsiniz. Bu, şablonlarınızı diğer tasarımcılarla paylaşmanıza olanak tanır.

  • Tek Tıklama Demo İthalatçısı - Temaya eklenen çok kullanışlı bir özellik, canlı önizleme demolarından herhangi birini tek bir tıklamayla içe aktarabilirsiniz, ayarlanması bir dakikadan fazla sürmez. Her şeyi sıfırdan oluşturmak yerine içeriğinizi eklemekten ve tasarımla oynamaktan keyif alacaksınız.

  • Kodlama bilgisi gerekmez - Neredeyse her şey için seçenekler var, hayallerinizin web sitesini oluşturmak için ekstra bilgiye gerek yok.

  • Devrim Kaydırıcısı - Slider Revolution (Revolution Slider), içeriğinizi güzel bir şekilde gösteren yenilikçi, duyarlı bir WordPress Slider Eklentisidir. İster en iyi dönüşüm oranları için bir Slider, Carousel, Hero Image veya Video Sahnesi, ister tüm bir Ön Sayfa olsun, görsel, sürükle ve bırak editörü kendi hikayelerinizi hemen anlatmanıza izin verecektir! Masaüstü veya mobil cihaz! Ücretsiz olarak dahil edilir, 26 $ tasarruf edersiniz.



  • wordpress, tema, wordpress-tema, envato, shutterstock-wordpress, wordpress-script, wordpress-ucretli-temalar, web, wordpress-indir, magazin, medikal, saglik, insaat, blog-tema, emlakci-temasi, portfolyo-tema, hastane-tema, e-ticaret-temalari- wordpress-e-ticaret, alisveris-temasi-wordpress, responsive-tema-wordpress, teknoloji, haber-script, wordpress-haber-tema, wordpress-theme, wordpress-download, theme-download

  • 5,00₺


Önerilen Ürünler

3580 debebe bebek ve cocuk magazalari icin modern e-Ticaret WordPress temasi

3580 debebe bebek ve cocuk magazalari icin modern e-Ticaret WordPress temasi

3580 debebe bebek cocuk  Bebek ve Çocuk Mağazaları için gerekli tüm özelliklere sahip büyüleyic..

5,00₺

3581 dello wordpress tema kadin giyim moda taki gozluk e ticaret wordpress tema

3581 dello wordpress tema kadin giyim moda taki gozluk e ticaret wordpress tema

3581 dello wordpress tema kadin giyim moda taki gozluk e ticaret wordpress temaDEMO TIKLADello, herh..

5,00₺

3582 eduker egitim wordpress tema indir egitim universite kolej wordpress tema

3582 eduker egitim wordpress tema indir egitim universite kolej wordpress tema

3582 eduker egitim wordpress tema indir egitim universite kolej wordpress temaDEMO TIKLA** Eduker - ..

5,00₺

3584 fiore flowers wordpress tema indir cicekci e ticaret temasi wordpres indir

3584 fiore flowers wordpress tema indir cicekci e ticaret temasi wordpres indir

3584 fiore flowers wordpress tema indir cicekci e ticaret temasi wordpres indirDEMO TIKLAFiore, Çiçe..

5,00₺

3585 fitnase wordpress temaindir  fitness gym spor salonu wordpress tema indir

3585 fitnase wordpress temaindir fitness gym spor salonu wordpress tema indir

3585 fitnase wordpress temaindir  fitness gym spor salonu wordpress tema indir DEMO TIKLAW..

5,00₺

3586 Floria cicekci wordpress tema indir cicekciler icin e ticaret ve blog sitesi tema

3586 Floria cicekci wordpress tema indir cicekciler icin e ticaret ve blog sitesi tema

3586 Floria cicekci wordpress tema indir cicekciler icin e ticaret ve blog sitesi temaDEMO TIKLAFlor..

5,00₺

Etiketler: wordpress, tema, wordpress-tema, envato, shutterstock-wordpress, wordpress-script, wordpress-ucretli-temalar, web, wordpress-indir, magazin, medikal, saglik, insaat, blog-tema, emlakci-temasi, portfolyo-tema, hastane-tema, e-ticaret-temalari- wordpress-e-ticaret, alisveris-temasi-wordpress, responsive-tema-wordpress, teknoloji, haber-script, wordpress-haber-tema, wordpress-theme, wordpress-download, theme-download