3593 iniya wordpress tema guzellik kozmetik estetik wordpress e ticaret tema

  • 3593 iniya wordpress tema guzellik kozmetik estetik wordpress e ticaret tema

2593 iniya wordpress tema guzellik kozmetik estetik wordpress e ticaret tema

DEMO TIKLA


Kozmetik ve moda dünyasına hoş geldiniz.

Iniya-The Beauty Shop Kozmetik Teması, çevrimiçi mağazalarınızı muhteşem bir şekilde başlatacak muhteşem bir moda temasıdır. Sayfa oluşturucu Visual Composer'ın Sürükle ve Bırak özellikleriyle olduğu gibi, çok basit ve yapılandırması kolay özelliklerini keşfedin.

Demo verilerini içe aktarın ve alışılmış özelleştirmeleri tek başınıza yaptıktan sonra kendiniz kullanın! Iniya-Beauty Shop Kozmetik Tema, zaman kazanmanıza yardımcı olur, çünkü her şey kod yazmaya gerek kalmadan basit ve yapılandırılması kolaydır!Iniya'ya daha yakından bakalım..

Önemli olan içerik:

Sitenizdeki içeriği ele almak anahtardır. Ziyaretçinizin sitenizde daha uzun süre kalmasını sağlayan içerikler nasıl oluşturulur? Güzellik Salonu Kozmetik Teması'nda, Slider Devrim Eklentisini dahil ettik. Bu nedenle, bu animasyonlu içerik oluşturma araçlarını kullanarak içerik oluşturmak, sitenizin diğer siteler üzerinde bir avantaja sahip olmasını sağlar. Buradaki rollerini kontrol edelim.

Kaydırıcı Devrimi :

Bu sadece bir kaydırıcı değil, fikir vermenin yeni bir yoludur. 4 milyondan fazla web sitesi kaydırıcı devrimi ile güçlendirilmiştir. Slider Revolution, içeriğinizi güzel bir şekilde gösteren yenilikçi, duyarlı bir WordPress Slider Eklentisidir. İster bir Slider, Carousel, Hero Scene, hatta bir Ön Sayfa olsun, görsel, sürükle ve bırak editörü kendi hikayelerinizi hemen anlatmanıza izin verecektir! Iniya Güzellik Mağazası Kozmetik Tema, zaman kaybetmeden kolayca muhteşem içerik oluşturmanızı sağlar!

Kirki:

Kirki, WordPress Customizer'ı kullanan tema geliştiricileri için mükemmel bir araç setidir. Iniya teması, gelişmiş özelliklerinden ve esnekliğinden yararlanmanızı sağlar. Sadece kodu soyutlayarak, herkesin güzel ve anlamlı kullanıcı arayüzü tasarlaması kolaydır. Ayrıca, projeleriniz için kolayca yapılandırmalar ekleyebilirsiniz. Yapabileceğiniz kolaylık Kirki'nin en yararlı kısmıdır. Harika zaman kazanmanıza yardımcı olur! Paneller ve bölümler oluşturun. Alanları kolayca özelleştirin ve ekleyin. Alanlarınızdan otomatik olarak CSS oluşturmanıza yardımcı olur. Tüm bunları gerçek zamanlı olarak özelleştiricinin önizlemesi aracılığıyla anında önizlerken. Otomatik Mesaj sonrası komut dosyaları oluşturma!

Görsel Besteci :

Görsel Besteci, bir sitenin tasarlanmasını herkesin sadece ellerini almak isteyeceği basit bir Sürükle ve Bırak olayına dönüştürür. WYSIWYG-gördüğünüz şey arayüzünüzdür, web sitenizi bir profesyonel gibi tasarlamak çok kolay!

Görsel Besteci Ultimate Addon :

Simge kutuları, model Popups, Bilgi Kutusu, Etkileşimli Banner, Flip Box, Bilgi Listesi ve Sayaç gibi Visual Composer premium eklenti öğelerini içerir. Hepsinden iyisi - kullanıcıların özel simge yazı tiplerini yüklemesine / silmesine izin veren bir Yazı Tipi Simgesi Yöneticisi sağlar. Paralaks, Video Arka Planları, Sıra efektleri, CSS3 animasyonları, simge yazı tipleri ve çok daha fazlası!

Kodlamaya gerek yok :

Sürükle ve Bırak sayfa oluşturucu, kodlama bilgisi olmadan herkesi tasarımcı yapar! Görsel bestecinin gücü Beauty Shop Kozmetik Temasına entegre edilmiştir. Visual Composer ve özel Beauty Shop Kozmetik Tema kısa kodlarının yardımıyla birkaç dakika içinde birkaç tıklamayla hızlı bir şekilde sayfa oluşturun.

İletişim Formu 7:

Güzellik Mağazası Kozmetik Tema, formunuzda sınırsız sayıda giriş satırı alanı ile birçok form tasarlayabileceğiniz İletişim Formu 7'yi sunar. Kendi formlarınızı tasarlayabilir ve spam'i sınırlayabilir ve dönüşümü artırabilirsiniz. Bir site çalıştırırken, formların zaman zaman yapılandırılması için farklı gereksinimler olabilir. İletişim Formu 7 hepsini işler.

Designthemes Temel Özellikler Eklentisi:

DesignThemes'in temel özelliklerini uygulamak için tasarlanmış basit bir WordPress eklentisi. Bu Eklentinin 1.0 sürümü DesignThemes tarafından Beauty Shop Kozmetik Temasına entegre edilmiştir. Bu Eklenti ile düzeni ve sayfaları tasarlamanız çok daha basit hale geliyor.

WooCommerce :

WooCommerce, güzel bir şey satmanıza izin veren ücretsiz bir e-ticaret eklentisidir. WordPress ile sorunsuz bir şekilde entegre olmak için tasarlanan WooCommerce, hem mağaza sahiplerine hem de geliştiricilere tam kontrol sağlayan dünyanın en sevdiği e-Ticaret çözümüdür. WooCommerce Eklentisi, siteniz yapılandırılır yapılandırılmaz çevrimiçi satış yapmanıza ve birden fazla para biriminde ödeme almanıza olanak tanır!


Wordpress tema indir. guzellik kozmetik wordpress e ticaret Ücretli wordpress temaları indir. E ticaret temaları wordpress scripti ile opencart altyapısına özel alışveriş tema indir. wordpress teknoloji ve blog temaları. Wordpress haber teması indir. wordpress alışveriş teması. wordpress e commerce tema. wordpress theme download

  • 5,00₺


Önerilen Ürünler

3590 huntar avcilik wordpress tema e ticaret temalari wordpress indir avcilar web

3590 huntar avcilik wordpress tema e ticaret temalari wordpress indir avcilar web

3590 huntar avcilik wordpress tema e ticaret temalari wordpress indir avcilar webDEMO TIKLAHuntar - ..

5,00₺

3591 hydro tek sayfa portfolyo kisisel wordpress tema indir tasarimci web tema

3591 hydro tek sayfa portfolyo kisisel wordpress tema indir tasarimci web tema

3591 hydro tek sayfa portfolyo kisisel wordpress tema indir tasarimci web temaDEMO TIKLAHYDRO, herha..

5,00₺

3592 hyori organic organik urunler wordpress e ticaret temasi indir e ticaret satis

3592 hyori organic organik urunler wordpress e ticaret temasi indir e ticaret satis

3592 hyori organic organik urunler wordpress e ticaret temasi indir e ticaret satisDEMO TIKLAHyori&n..

5,00₺

3594 instant va sanal asistan kiralam wordpress tema indir sanal asistan web tema

3594 instant va sanal asistan kiralam wordpress tema indir sanal asistan web tema

3594 instant va sanal asistan kiralam wordpress tema indir sanal asistan web temaDEMO TIKLAKolaylaşt..

5,00₺

3595 insureyou wordpress sigortacilik wordpress tema indir cok amacli wordpress

3595 insureyou wordpress sigortacilik wordpress tema indir cok amacli wordpress

3595 insureyou wordpress sigortacilik wordpress tema indir cok amacli wordpressDEMO TIKLASigortacılı..

5,00₺

3596 kaffen wordpress tema indir css html script wordpress kafe wordpress tema

3596 kaffen wordpress tema indir css html script wordpress kafe wordpress tema

3596 kaffen wordpress tema indir css html script wordpress kafe wordpress temaDEMO TIKLAKaffen ..

5,00₺

Etiketler: guzellik-kozmetik, e-ticaret-tema, wordpress-tema-indir, e-ticaret-wordpress