DarkDot.Net ©

4867 brighten online e ticaret alisveris temasi html sablon web site tema

  • 4867 brighten online e ticaret alisveris temasi html sablon web site tema

demo tıkla


Tüm görüntülere ve altyazılara soluk bir gradyan sağlayan Brighten, müdahaleci olmayı, sahneyi dost canlısı tutmayı ve aynı zamanda tanıdık bir Mobil Kullanıcı Arayüzüne sahip olmayı hedefliyor.

PWA - Bootstrap 5 ve SCSS 110+ Sayfa Şablonları Karanlık Mod + 10 Renk Şeması Dahildir

Ana Sayfalar *Arka Plan Rengi Ana Sayfası *Arka Plan Resmi Ana Sayfası *Klasik Profil Ana Sayfası *Kilitli Ana Sayfa *Oturum Açma Ana Sayfası *6 Başlangıç ​​Açılış Ekranı Stilleri *6 Başlangıç ​​Walkthrough Stilleri

İstediğiniz herhangi bir sayfayı ana sayfa olarak kullanabilirsiniz, bunlar sadece birkaç örnektir.

Bileşenler Bileşenler, istediğiniz herhangi bir sayfayı oluşturmanıza olanak tanıyan harika öğelerdir. Sadece kopyalayıp yapıştırın. Oldukça esnektirler ve tasarımlarını ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kolayca değiştirmenize olanak tanırlar.

Sayfa oluşturmanın en esnek yolu. İş akışınızı aydınlatacak. *PWA Ana Sayfaya Ekle Bannerlar ve Rozetler *Çok Stilli Akordeonlar *Aksiyon Sayfaları ve Aksiyon Modelleri *Otomatik Karanlık Modu ve Renk Vurgulama Tutma *Tonlarca Stil içeren Düğmeler ve Simgeler *Ana Sayfaya Dönüş Rozeti ve Simgesi *Tablolar ve Grafikler, çizelgelerle desteklenmektedir. js *Açık ve Koyu Stillere Sahip Cipsler *Çerez Kutuları ve Onay Kutuları *Degradeler, Düz Renkler veya Arka Plan Resimleri İçeren Kartlar *Örnekler İçeren Renk Paketleri *Çoklu Stillere Sahip Sütunlar *Her Türlü İçerik Tasarımı için Altyazı Kutuları *İletişim Formu – AJAX ile İşlevseldir *Daralt / Açılır Öğeler *Birden Fazla Stil ve Simgeye Sahip Bölücüler *Unicode ile Emoji *Dosya Yükleme – Web API entegre *Facebook Yorum Entegrasyonu *Coğrafi Konum – Web API Entegre *Dokunmada Görüntü Efektleri *Rozet ve iOS/Android Switch Desteği ile Bağlantı Listeleri *Liste Grupları Simgeler ve Çoklu Stiller ile *İşletim Sistemi Algılama – iOS veya Android tabanlı içerik gösterir *Çevrimiçi ve Çevrimdışı Algılama ve Bannerlar *Alıntılar ve İnceleme Öğeleri *Birden fazla stil ve renge sahip ön yükleyiciler *Atlıkarınca/Kaydırıcıya eklenebilen birden fazla stile sahip Fiyatlandırma Tabloları *Okuma Süresi Hesaplayıcı – sayfayı okumak için tahmini süre *Birden fazla stil ve tasarıma sahip Atıştırmalıklar ve Tostlar *Geliştirilmiş OwlCarousel tarafından desteklenen Kaydırıcılar ve Atlıkarıncalar *Paylaştığınız sayfadan otomatik bağlantı ekleyen Sosyal Paylaşım *Her türlü öğe bulma seçeneğiyle işlevsel Arama Sistemi *Tasarlanmış sekmeler iOS ve Android hapları gibi *Ekstra bilgi almak için üzerine gelmeyle ilgili araç ipuçları *Mobil Erişilebilirlik için metin yeniden boyutlandırıcı *Birden fazla stile sahip Kullanıcı Listeleri ve Gruplar *Çalışma Saatleri - tamamen işlevsel *Android için titreşim API entegrasyonu, dokunulduğunda titreşir *Çok, çok daha fazlası!

Sayfa Şablonları Sayfa Şablonları hazır olarak oluşturulmuş sayfalardır. Sadece içeriği değiştirirsiniz ve başlamaya hazırsınız.

*Hakkımızda *Kariyer / İş İlanları *404 Sayfa *Sık Sorulan Sorular *Anlık Makaleler *Oturum Aç / Giriş *Kaydol / Kayıt Ol *Şifremi Unuttum / Sıfırla *Bakım Modu *Zaman Çizelgesi – Orta Öğeler *Zaman Çizelgesi – Sol Simge Stili *Klasik Profil * Profil Instagram Stili *Sistem Durumu *Görev İlerlemesi *Yapım Aşamasında *Hizmet Şartları *Tam işlevsel İletişim Sayfası

Uygulama Stiline Sahip Sayfalar Uygulama Stiline Sahip Sayfalar normal sayfalar gibi oluşturulmuştur ancak yerel bir uygulama gibi hissettirecek şekilde tasarlanmıştır *6 Başlangıç ​​/ Başlangıç ​​/ Walkthrough Stilleri *Oturum Aç / Oturum Aç *Kaydol / Kayıt Ol *Parolayı Unuttum / Sıfırla *404 Hata Sayfası * Çok Yakında / Yapım Aşamasında *Takvim *Sohbet Balonları *Tam Ekran Harita

Medya Sayfaları Hiçbir galeri öğesini unutmadık, hepsini ekledik! Projelerinizi ve fotoğraflarınızı şık bir şekilde sergileyin! *Galeri görünümünü değiştir *Kategori Galerisini Filtrele *Yuvarlak ve Kare Küçük Resimler *Bir veya İki Sütun Stilinde 6 Zarif Portföy *Seçili Proje / Portföy Öğesi *Google Arama sonuçları veya Facebook Anında Makaleler gibi Anlık Portföy

Ürünümüzü bir Uygulamaya, WordPress Temasına, Joomla Şablonuna dönüştürmeyi veya yalnızca klasik Site Şablonu olarak kullanmayı planlıyorsanız, bu sayfalara bayılacaksınız!

Brighten Cordova ve PhoneGap Uyumlu mu? Kesinlikle! Müşterilerimizin çoğu bunu bir uygulamaya dönüştürmek için kullanıyor. Tam uyumludur.

Brighten'ı kullanarak bir WordPress Teması oluşturabilir miyim? Elbette! Brighten, HTML, CSS ve jQuery tarafından desteklenmektedir; bu da onu WordPress, Joomla ve diğerleri de dahil olmak üzere tüm önemli CMS'lerle uyumlu hale getirir!

  • Ürün Kodu: 4867
  • 5,00₺


4865 the shop moda e ticaret alisveris sablonu html web site tema indir

4865 the shop moda e ticaret alisveris sablonu html web site tema indir

demo tıklaMağaza | Çok Amaçlı E-Ticaret HTML ŞablonuMağaza bir e-ticaret sitesi için oluşturuldu. Aj..

5,00₺

4866 schon e ticaret online alisveris tema modern html web site sablon

4866 schon e ticaret online alisveris tema modern html web site sablon

demo tıklaÇevrimiçi mağazanız için bir e-ticaret mağazası arıyorsanız, bu HTML5 / CSS3 Şablonu en iy..

5,00₺

4868 zoop store mobil app alisveris sitesi html web site sablon mobil site

4868 zoop store mobil app alisveris sitesi html web site sablon mobil site

demo tıklaÇok Amaçlı E-Ticaret Mağazası PWA Mobil HTML Şablonu – Zoop Perakende MağazasıZoop Peraken..

5,00₺

4869 fit bone fizyoterapi fizik tedavi merkezi web site tema html sablon

4869 fit bone fizyoterapi fizik tedavi merkezi web site tema html sablon

4869 fit bone fizyoterapi fizik tedavi merkezi web site tema html sablondemo tıklaFit Bone, Fizyoter..

5,00₺

4870 senior care yasli bakim darulaceze web site html sablon tasarim indir

4870 senior care yasli bakim darulaceze web site html sablon tasarim indir

demo tıklaProfesyonel Yaşlılar ve Yaşlılar Destek ŞablonuSenior Care, Yaşlı Vatandaşların ve yaşlıla..

5,00₺